VINS D’ALSACE SMAGNING OG WINEMAKERS DINNER PÅ RESTAURANT BRDR. PRICE I HERNING

HP-Vine inviterer til Vin og gastronomi Event den 30. august kl. 18.00 på restaurant Brdr. Price Herning i den flotte Hedebank-bygning på Hernings levende torv.

Eventen indledes med vinsmagning og præsentation af Alsace vine af Wine Maker Jèròme Buecher, fra Domaine Paul Buecher, Wetolsheim Alsace. Det er ikke første gang Jèròme Buecher laver vinsmagning i Herning. Det er nu blevet til en årlig begivenhed og Jèròme glæder sig hvert år til at komme til Herning for sammen med HP-Vine at præsentere deres nyeste vine fra de bedst beliggende CRU marker i Alsace i omegnen af Colmar, Wettolsheim og Turckheim

Hvert år bliver mere end 25 forskellige curvéer aftappet på Paul Buechers ejendom. Vinene passer til de fineste retter, men også til hverdagsmad. Jèrôme, søn og arvtager vil præsentere udvalgte curvéer og grand cru vine og passioneret fortælle om vindyrkning og videreførelse af generationers erfaringer.

PROGRAM:

Vi starter med en smagning af udvalgte vine fra kategorien Expression, som er kernen i Paul Buechers vinproduktion. Det er friske og frugtagtige vine med harmoni, regelmæssighed og autentisk smag af drue. Gastronomi vine som skal nydes i deres ungdom (1 til 5 år).

Udvalgte vine i denne smagning: Alsace 2016 – Pinot Blanc 2017 – Muscat 2016

Næste smagning er vine fra kategorien Terroir. Disse vine er kendetegnet ved at være enkelt marks vine med hver sin egen karakter og sjæl. Vinene er opkaldt efter markens lokalitet og oprindelse. Grand Crus med ægte udviklings-potentiale, nogle er tilgængelige med det samme, mens andre tager længere tid at udvikle.

Udvalgte vine i denne smagning: Grand cru Sommerberg Riesling 2014 – Clos Gottestal Pinot Gris 2015 – Grand cru Hengst Gewurztraminer 2015

Efter terroir vinene er der smagning af vine fra kategorien Prestige. Ekstraordinære vine, lang pleje eller øjeblikkelig nydelse. Sent høstet vine, ædelrådsvine og Crémant d’Alsace. Vine der kan ledsage til alle lejligheder!

Udvalgte vine i denne smagning: Vendanges tardives Pinot gris 2015 – Crémant d’Alsace Brut Prestige

Efter smagning af de tre kategorier serveres WineMakers dinner med udvalgte cuvée vine. Vinene til WineMakers diner er udvalgt af restaurant- og køkkencheferne på Brdr. Price i Herning. Jesper og Flemming har i sammenråd med Jèròme sammensat en spændende menu til de valgte vine.

Vine der serveres til WineMakers dinner: Grand cru Brand Pinot gris 2013, Grand cru Brand Riesling 2015. Les Terrasses Pinot Noir 2014 og Sélection De Grains Nobles Riesling 2014

Samlet pris for denne eksklusive vin-og gastronomioplevelse – vinsmagning og WineMakers dinner Kr. 799,-

Tilmelding til Restaurant Brdr. Price Herning på telf. +45 3842 22 20 og infor.herning@brdr-price.dk

Deltager begrænsning max. 40 deltagere. Først til mølle princippet

Dette arrangement er afholdt.