Nytårsvine 2021

høffner-vine (564 x 212 px)

Dronningens nytårstale + staters

Vin Casa Edi Mirafiore Champagne Alta langa DOCG Blanc de Noir          

Kr. 245,- incl. moms

(Så længe lager haves)

I glasset har Alta langa Blanc de Noir en strågul farve med lyse gyldne refleksioner og fine vedvarende bobler, som hjælper med at forstærke aromaen af ​​frugtkød, tørret frugt og brødskorpe. På ganen opleves straks den typiske struktur af Pinot Noir fra det behagelige cremede skum. Smagen sidder længe med en pirrende friskhed der de forbliver i munden og i hukommelsen.

SERVERINGSTEMPERATUR 6 - 8 °

Forret Vin No Name Friulano D.O.C. – Friuli                             

215,- incl. moms

(Så længe lager haves)

Intens gylden gul farve og på næsen søde frugtige og blomster noter, typisk for Friulano druen. Intens duft af citrusfrugter, sød mandel og mineralske noter kombineres pænt i finishen med intense antydninger af Vanilla og mandel.

Frisk og fyldig i munden og oplevelsen af sød mandel, dejlig crement struktur. Finish med god syre balance og med en let bitter eftersmag

Hovedret: Vin CUVÉE ALEXIS ESTABLET 2006 og 2016

295,- incl. moms (så længe lager haves)

Absolut top- Châteauneuf-du-Pape uden dikkedarer. Kun druer fra de bedste parceller, og kun de bedst modnede druer er med i dette blend. Det har givet en vin med så enorm kompleksitet, at det er svært at beskrive den med få ord. Her er alligevel et forsøg:

Medium farve-intensitet. Vinen dufter af kirsebær, kvæde-gelé, sød lakrids og marcipan. Saftig og sødmefuld smag, hvor kirsebær dominerer. Frugtsødmen får modspil af alkoholisk bid, og en ungdommelig tannin, der kræver lidt luft. Enormt potentiale.

Dessert og kl. 24.00 Vin MOUSSERENDE FIOR D'ARANCIO C.E. DOCG

117,- incl. moms

(Så længe lager haves)

Denne DOCG mousserende Fior d’Arancio er lavet af gule druer Muscat på skråningerne af Euganei Hills – det ideelle miljø for Muscat-druen til at udtrykke sin maksimale duft og aroma.

Vinen har en strågul farve med gyldne refleksioner. Næsen udtrykker duftende, intense og aromatiske aromaer. Smagen er blød og omsluttende med saftig og moden frugt, afbalanceret af en god friskhed.

Godt nytår!