HP-VINE PÅ RESTAURANT BRDR. PRICE I HERNING

HP-vine smagning af vine fra Ribera del Duero på Restaurant Brdr. Price i Herning

HP-vine præsentere Spanske vine fra Bodega EMINA Ribera Del Duero på Restaurant Brdr. Price i Herning den 26. oktober kl. 18.30 på Brd. Prices restaurant i Herning.

Vin og smagning præsenteres af Miguel Rodriguez fra Bodega EMINA og HP-vine. Smagning af 8 vine fra Bodega EMINA og dertil lidt mundgodter, derefter 4 vine tilsat 4 retters menu i bedste Brdr. Price stil.

Bodega EMINA vine er økologisk dyrket og de 7 vingårde i gruppen er alle bæredygtige bygninger designet med naturlig belysning, optimal isolering, produktionsapparatet drives ved solenergi og brug af regnvand og spildevand til kunstvanding af vingården.

Bodega EMINA ligger i den gyldne vin trekant i Ribera del Duero dalen dannet af Valbuena de Duero og vinene har ry for at overraske de mest kræsne ganer. Bodega Emina ligger i Medina del Campo, Valladolid og er knyttet til Rueda DO område.

Vinfremstilling
For at producere Emina-vinene er druen blevet omhyggeligt udvalgt fra de allerbedste ejendomme i den “Gyldne trekant” i Ribera del Duero. ” Druerne høstes på det rigtige tidspunkt, og de plukkes og sorteres ”by hand” og gennemgår dermed en krævende kvalitetsudvælgelsesproces.

Ældring
Ældring af Emina-vine udføres på vingårdens eget anlæg. 2.300 nye fade i lagringsfaciliteterne. 70% af disse tønder er lavet af amerikansk egetræ og de resterende 30% af fransk eg.

EMINA vinen
Vinkælderens mål er at lave kvalitetsvine, derfor vælges omhyggeligt druerne fra nogle af de bedste ejendomme og domæner. Høsten, der udføres på det rigtige tidspunkt, udføres dygtigt by hand og kun de bedste druer plukkes for kun at bringe de bedste druer til EMINA vinen.

Takket være den anvendelse af vedvarende energi (biomasse, solceller og solvarme) er selskabets hovedkontor, Emina Wine Interpretation Center (spansk forkortelse CIVE), det første integrerede bæredygtige udviklingscenter inden for vinproduktion baseret på både dets energi selvforsyning og et eksempel på bæredygtig konstruktion.
De syv vingårde i EMINA gruppen er bæredygtige bygninger designet med naturlig belysning, optimal isolering og brug af regnvand og spildevand til kunstvanding af vingården.

Arrangementer starter d.:

26/10/2018

Klokken:

18:30:00

Pris:

Kr. 699,-

Smagning af 8 vine med lidt mundgodt og 4 retters Brdr. Price menu

Tilmelding:

Skriv antal deltagere til hoeffner@hp-vine.dk

Del: