Italiensk Stylet Gastro13 menu med vine præsenteret af export manager Claudio Serena fra Terroirs-Italia. Claudio vil til menuen motivere 8 vine fra 4 italienske topproducenter fra Colli Euganean Hills, Colli Piacentini og Toscana. Vinder af blindtest, præmieres med et sample af aftens vine (ved flere findes vinderen ved lodtrækning)
Aperitif Enrico Primo Chardonnay Spumante, Colli Piacentini – Organic grapes
Appetizer Røget okseinderlår med grov ”remoulade” lavet på skovsvampe & tilsmagt med
sort trøffel
Vin Aroma 2.0 Aromatic Muscat, Colli Euganei – Non chemicalize
Forret Mosaik af hvid fisk med porreaske, dild & grønt
Vin Pinor Grey, Colli Euganei – Non chemicalize
Hovedret Langtidstilberedt svinebryst Med grøn urtepanko & rosapeber + Rustik
sellerifondant Med brunet smør & timian
Vin Sinsal Gutturnio Superiode doc, Colli Piacentini Organic grapes
Sous vide tilberedt okse Med timian, hvidløg & havsalt + Kartoffelcreme Med
bacon, purløg & grønne urter
Vin Chianti Colli Senesi Riserva, Tuscany – Organic
Oksegryde med okseglace & svampe
Vin Scarlatto, Collie Euganei Red – Non chemicalize
Dessert Citruskage Med brændte mandler, ingefær & gulerødder
Vin Fior D`Arancio, Colli Euganei – Non chemicalize
Coffee Mørk chokolade 85% chokolade
Vin Kagor Vino Liquroso Rosso, Toscana – Organi
Blindest
Vin ?
Claudio Serena ejer vinfirmaet Terroirs Italia som hører hjemme i Padova som ligger ved foden Collie Euganei Hills i vinregionen Veneto . Vi har tidligere lavet vinarrangementer med Claudio og den gang var det som Salgs- marketingchef hos Azienda Agricola Vignalta. Claudio har siden hen uddannet sig i vinverden til Sommelier og driver nu sin egen vinvirksomhed Terroirs-Italia.