ANTOLINI, VALPOLICELLA AMARONE D.O.C. KLASSISKE CA ‘ COATO
kr.295.00
Beskrivelse
I 2000 købte Pier Paolo og Stefano i Ca ‘ Coato området , 3 ha jord nær byen NEGRAR. Vinmarkerne var primært udyrkede og den lille mængde af overlevende vinplanter forsømte. Med hårdt og koncentreret arbejde, er markerne nu omstruktureret i den gamle ” marogne ” stil (marksten terrasse opbygning) i overensstemmelse med den gamle traditionelle metode til konstruktion, der ikke omfatter brug af cement. De nye vinmarker er tilplantet med de typiske druesorter for området, hvilket betyder Corvina , Corvinone og Rondinella . Resov er hovedsagelig af en kalkholdig – leret disposition , der nyder godt af den eksponering syd -øst , og ligger mellem 170 og 220m , og er uden en vandingsanlæg. Druerne , præcist sorteres i hånden , er overladt til hvile i små kasser og presset i december. Denne Amarone er opnået fra vinmarker udelukkende med ” Guyot ” plantet fra 2001 til 2004 på den østlige side af San Vito , NEGRAR . Vinen , der produceres fortsat i 24 timer i barrique , fra den første , anden og tredje passage . Flaskerne er fortsat for omkring 6 måneder at raffinere , inden de frigives til forbrug.
lkohol 17 % . Bourgogne flaske 750 ml. Serveres ved en temperatur på 20 ° C helst åbning 2 timer før servering . Brug en ballon type glas (chateau glas) til at øge iltning .
Amarone kan serveres til rødt kød, grillet kød, vildt og modne oste.
Yderligere information
Druer | Corvina, Corvinone, Rondinella |
---|---|
Alkohol | 17% |
Område | Ca ‘ Coato området , 3 ha jord nær byen NEGRAR. |
God til | rødt kød , ristede rødt kød , grillet kød , fjerkræ og modne os |
Kultivering | den gamle ” marogne ” stil (marksten terrasse opbygning) i overensstemmelse med den gamle traditionelle metode til konstruktion, der ikke omfatter brug af cement. ” Guyot ” plantet fra 2001 til 2004 på den østlige side af San Vito , NEGRAR |
Jordbund | hovedsagelig af en kalkholdig – leret disposition |
Udbytte | 25 Hl/Ha |
Høstperiode | September |
Vinifikation | Druerne , præcist sorteres i hånden , er overladt til hvile i små kasser og presset i december |
Lagring | Den første omhældning (dekantering) sker til små egetræsfade, en lille del til kirsebærtræsfade. Her ligger vinen omkring 24 måneder, hvorefter den tappes på flaske og igen ligger i de følgende 6 måneder. |
Farve | Ruby rød |
Duft | Noter af brombær, blåbær, kirsebær, vanille, kanel, lakrid |
Smag | Tør, varm, blød, frisk og frugtagtig, med markante tanniner; . Robust og vedvarende |
Temperatur | 18 g |