1Amarone_Della_Valpolicella

ANTOLINI, VALPOLICELLA AMARONE D.O.C. KLASSISKE CA ‘ COATO

kr.295.00

Beskrivelse

I 2000 købte Pier Paolo og Stefano i Ca ‘ Coato området , 3 ha jord nær byen NEGRAR. Vinmarkerne var primært udyrkede og den lille mængde af overlevende vinplanter forsømte. Med hårdt og koncentreret arbejde, er markerne nu omstruktureret i den gamle ” marogne ” stil (marksten terrasse opbygning) i overensstemmelse med den gamle traditionelle metode til konstruktion, der ikke omfatter brug af cement. De nye vinmarker er tilplantet med de typiske druesorter for området, hvilket betyder Corvina , Corvinone og Rondinella . Resov er hovedsagelig af en kalkholdig – leret disposition , der nyder godt af den eksponering syd -øst , og ligger mellem 170 og 220m , og er uden en vandingsanlæg. Druerne , præcist sorteres i hånden , er overladt til hvile i små kasser og presset i december. Denne Amarone er opnået fra vinmarker udelukkende med ” Guyot ” plantet fra 2001 til 2004 på den østlige side af San Vito , NEGRAR . Vinen , der produceres fortsat i 24 timer i barrique , fra den første , anden og tredje passage . Flaskerne er fortsat for omkring 6 måneder at raffinere , inden de frigives til forbrug.

lkohol 17 % . Bourgogne flaske 750 ml. Serveres ved en temperatur på 20 ° C helst åbning 2 timer før servering . Brug en ballon type glas (chateau glas) til at øge iltning .

Amarone kan serveres til rødt kød, grillet kød, vildt og modne oste.

Yderligere information

Druer

Corvina, Corvinone, Rondinella

Alkohol

17%

Område

Ca ‘ Coato området , 3 ha jord nær byen NEGRAR.

God til

rødt kød , ristede rødt kød , grillet kød , fjerkræ og modne os

Kultivering

den gamle ” marogne ” stil (marksten terrasse opbygning) i overensstemmelse med den gamle traditionelle metode til konstruktion, der ikke omfatter brug af cement. ” Guyot ” plantet fra 2001 til 2004 på den østlige side af San Vito , NEGRAR

Jordbund

hovedsagelig af en kalkholdig – leret disposition

Udbytte

25 Hl/Ha

Høstperiode

September

Vinifikation

Druerne , præcist sorteres i hånden , er overladt til hvile i små kasser og presset i december

Lagring

Den første omhældning (dekantering) sker til små egetræsfade, en lille del til kirsebærtræsfade. Her ligger vinen omkring 24 måneder, hvorefter den tappes på flaske og igen ligger i de følgende 6 måneder.

Farve

Ruby rød

Duft

Noter af brombær, blåbær, kirsebær, vanille, kanel, lakrid

Smag

Tør, varm, blød, frisk og frugtagtig, med markante tanniner; . Robust og vedvarende

Temperatur

18 g