2Valpolicella_Ripasso_Classico

ANTOLINI, VALPOLICELLA D.O.C. SUPERIOR CLASSIC “RIPASSO”

kr.119.00

Ikke på lager

Beskrivelse

En intens næse med en smule strejf af frugt, sammen med en antydning af krydderier. Fuld smag rund, vedholdende og harmonisk.

Valpolicella Ripasso DOC Classico Superiore

Denne vin er fremstillet af druerne Corvina, Corvinone og Rondinella høstet i oktober, med udelukkende manuel høst og udvælgelse af bundterne, i vinmarkerne i Valpolicella Classica, i kommunerne Marano di Valpolicella, San Pietro i Cariano og Negrar, i en højde mellem 150 og 350 meter over havets overflade.

Hvert år produceres 18000/20000 flasker Valpolicella Ripasso, der sælges i 750 ml bourgogneflaske lukket med en naturlig kork.

Valpolicella Ripasso har en rubinrød farve, klar og livlig, en intens og kompleks aroma med olfaktorisk begyndelse af små røde frugter, blandt andet hindbær, kirsebær, morello kirsebær, der udvikler sig til krydret, sød vanilje og intense noter af nelliker. Dens smag er frisk, med en god smag og en dejlig tannin, der omslutter ganen med blødhed og varme. Den har en dejlig dygtighed i munden og en behagelig tør finish. Det foreslås at servere det ved en temperatur på 18 ° C, at smage det med pastaretter med fyldige krydderier, rødt kød og oste ikke for krydret, men at forsøge at kombinere det med lasagne alla bolognese.