Theo_Broma-600x600

ANTOLINI, VALPOLICELLA, VERONESE I.G.T. THEOBROMA

Beskrivelse

Denne vin har en hel unik og eksperimenterende druesammensætning Caberent Sauvignon, Croatina , Corvina og Rondinella . Høsten starter inden for de første to uger af oktober , druerne håndplukkes og sorteres inden de lægges i trækasser for at tørres i ca. 3 mdr. på de 300 år gamle tørrelofter.. I december begyndes processen med presning og derefter en meget langsom gæring hvor drueskindet er i god kontakt med druemosten. Vinen er lageret i barriques og store fade i 1 år , og derefter minimum 6 måneder hvile på flaske.

Theobrama er i sin smag og stil helt klart a` la Amarone, i øvrigt i en sådan grad at mange Amaroner vil have svært ved at følge med.

Yderligere information

Druer

Caberent Sauvignon, Croatina , Corvina og Rondinella

Alkohol

15 %

Område

region-Classico Valpolicella, Kommunerne Marano di Valpolicella og San Pietro in Cariano

God til

Bedst til rødt kød, stegt oksekød og moden ost. N.B. Brug store ”ballonglas” for at oxidere vinen optimalt

Jordbund

leret og vulkanisk granit

Udbytte

25Hl/Ha

Høstperiode

2 første uger i oktober

Vinifikation

druerne håndplukkes og sorteres inden de lægges i trækasser for at tørres i ca. 3 mdr. på de 300 år gamle tørrelofter.. I december begyndes processen med presning og derefter en meget langsom gæring hvor drueskindet er i god kontakt med druemosten.

Lagring

Vinen er lageret i barriques og store fade i 1 år , og derefter minimum 6 måneder hvile på flaske

Produktion

3000 – 4000 flasker 0.75

Farve

Dyb rubinrød

Duft

Intens og kompleks, med dufte af blomster og krydderier.

Smag

tør, varm og blød, med en god friskhed

Temperatur

Serveres ved 18 ° C