antonelli1-600x600

ANTOLINI, VENETO, HVID DOLCE ELISIUM

DKK168.00

Beskrivelse

Denne vin er fremstillet af og Garganega Trebbiano druer er manuelt høstet i midten af oktober og kun de bedste fra egne vinmarker, der ligger i regionen-Classico Valpolicella Kommunen Marano di Valpolicella. Markerne ligger i en højde mellem 250 og 350 meter i. “Elisium” produceres kun i den bedste årgange og der produceret 300/400 flasker, som sælges i Bordeaux flasker på 500 ml og proppet med naturkork.

Efter omhyggelig udvælgelse druerne er placeret i kasser inden de placeres på tørreloft i god ventilation så sukker og andre vigtige komponenter, såsom ekstrakter og glycerin, kan blive mere koncentreret. Mod slutningen af januar, februar og endda marts undergår druerne en nænsom knusning, efterfulgt af en langsom gæring, der tillader vinen at bevare sin sødme, alkohol.

Yderligere information

Druer

Garganega og Trebbiano

Alkohol

12%

Område

Valpolicella Classico-regionen, i kommunerne Marano di Valpolicella og Negrar

God til

Fantatisk til dessert, blåskimmeloste, Tiramisu.

Kultivering

Druerne plukkes omkring midten af ​​oktober, efter at de lige er begyndt at tørre på vinstokken.

Jordbund

Leret sikrer at planterne som er 30—40 år gamle ikke mangler vand selv i de tørreste perioder

Udbytte

20Hl/Ha

Høstperiode

Oktober

Vinifikation

Mod slutningen af januar, februar og endda marts undergår druerne en nænsom knusning, efterfulgt af en langsom gæring, der tillader vinen at bevare sin sødme, alkohol.

Lagring

Lagring på stålfade i 12 måneder og 3-6 måneder på flaske før frigivelse.

Produktion

300-400 flasker

Farve

gylden gul farve med glimt af rav

Duft

Vedholdende duft med strejf af Blomster, moden frugt med hvid frugtkød, der Minder om abrikoser, honning, orangeblomst og vanille

Smag

Smag er honning og mandler, fuld struktureret og passende syre sødme balance.

Temperatur

16 grader