ANTOLINI, VENETO, HVID DOLCE ELISIUM
168.00 DKK
Beskrivelse
Denne vin er fremstillet af og Garganega Trebbiano druer er manuelt høstet i midten af oktober og kun de bedste fra egne vinmarker, der ligger i regionen-Classico Valpolicella Kommunen Marano di Valpolicella. Markerne ligger i en højde mellem 250 og 350 meter i. “Elisium” produceres kun i den bedste årgange og der produceret 300/400 flasker, som sælges i Bordeaux flasker på 500 ml og proppet med naturkork.
Efter omhyggelig udvælgelse druerne er placeret i kasser inden de placeres på tørreloft i god ventilation så sukker og andre vigtige komponenter, såsom ekstrakter og glycerin, kan blive mere koncentreret. Mod slutningen af januar, februar og endda marts undergår druerne en nænsom knusning, efterfulgt af en langsom gæring, der tillader vinen at bevare sin sødme, alkohol.
Yderligere information
Druer | Garganega og Trebbiano |
---|---|
Alkohol | 12% |
Område | Valpolicella Classico-regionen, i kommunerne Marano di Valpolicella og Negrar |
God til | Fantatisk til dessert, blåskimmeloste, Tiramisu. |
Kultivering | Druerne plukkes omkring midten af oktober, efter at de lige er begyndt at tørre på vinstokken. |
Jordbund | Leret sikrer at planterne som er 30—40 år gamle ikke mangler vand selv i de tørreste perioder |
Udbytte | 20Hl/Ha |
Høstperiode | Oktober |
Vinifikation | Mod slutningen af januar, februar og endda marts undergår druerne en nænsom knusning, efterfulgt af en langsom gæring, der tillader vinen at bevare sin sødme, alkohol. |
Lagring | Lagring på stålfade i 12 måneder og 3-6 måneder på flaske før frigivelse. |
Produktion | 300-400 flasker |
Farve | gylden gul farve med glimt af rav |
Duft | Vedholdende duft med strejf af Blomster, moden frugt med hvid frugtkød, der Minder om abrikoser, honning, orangeblomst og vanille |
Smag | Smag er honning og mandler, fuld struktureret og passende syre sødme balance. |
Temperatur | 16 grader |