ANTOLINI, VENETO, VALPOLICELLA CORVINA VERONESE IGT
kr.99.00
Beskrivelse
Corvina Veronese druerne håndhøstes mellem slutningen af september og begyndelsen af oktober og en del af dem tørrer for at opnå den fremtidige behagelig rundhed i vinen. I marken opbindes planterne i et mix af pergola og Guyot og de første planter er plantet i 1970. ingen kunstvanding eller kemisk gødning eller brug pesticider. Corvina Veronese lagres på egetræsfade i 12 måneder derefter på flaske i 6 måneder.
Corvina Veronese har en dyb rød farve, en karakteristisk aroma med en stærk, men elegant smag. Alkohol 14% vol. Den går godt til mad generelt, oste eller bare en vin man nyder i festlig samvær. Et oplagt valg som festvin.
Serveres bedst ved 18°C.
Yderligere information
Druer | Corvina |
---|---|
Område | Valpolicella Classica – byerne Marano di Valpolicella, San Pietro in Cariano og Negrar. Området ligger i en højde fra 150 til 350 meter over havets overflade. |
God til | Ideel med rødt kød, friske og krydrede oste |
Jordbund | Lerjord, tuffaceous og Limey |
Høstperiode | Mellem slutningen af september og begyndelsen af oktober |
Vinifikation | Udelukkende manuel høstning. Herefter bliver de friske druer presset. Efterfølges af en 7-dages gæring i stålbeholdere med automatisk kontrolleret temperatur og tilførsel af oprindelig gær. En andel af druerne tørres for at opnå en behagelig rundhed i vinen |
Lagring | Aldringen foregår på egetræsfade i 12 måneder og derefter i 6 måneder i flasker |
Produktion | 7000 flasker |
Farve | Dyb rød |
Duft | bær frugt og rosiner |
Smag | Frisk, frugtig, med en svag krydret tone |
Temperatur | Serveres ved 18 ° C |