Antonelli2-600x600

ANTOLINI, VENETO, VALPOLICELLA CORVINA VERONESE IGT

DKK99.00

Beskrivelse

Corvina Veronese druerne håndhøstes mellem slutningen af september og begyndelsen af oktober og en del af dem tørrer for at opnå den fremtidige behagelig rundhed i vinen. I marken opbindes planterne i et mix af pergola og Guyot og de første planter er plantet i 1970. ingen kunstvanding eller kemisk gødning eller brug pesticider. Corvina Veronese lagres på egetræsfade i 12 måneder derefter på flaske i 6 måneder.

Corvina Veronese har en dyb rød farve, en karakteristisk aroma med en stærk, men elegant smag. Alkohol 14% vol. Den går godt til mad generelt, oste eller bare en vin man nyder i festlig samvær. Et oplagt valg som festvin.
Serveres bedst ved 18°C.

Yderligere information

Druer

Corvina

Område

Valpolicella Classica – byerne Marano di Valpolicella, San Pietro in Cariano og Negrar. Området ligger i en højde fra 150 til 350 meter over havets overflade.

God til

Ideel med rødt kød, friske og krydrede oste

Jordbund

Lerjord, tuffaceous og Limey

Høstperiode

Mellem slutningen af september og begyndelsen af oktober

Vinifikation

Udelukkende manuel høstning. Herefter bliver de friske druer presset. Efterfølges af en 7-dages gæring i stålbeholdere med automatisk kontrolleret temperatur og tilførsel af oprindelig gær. En andel af druerne tørres for at opnå en behagelig rundhed i vinen

Lagring

Aldringen foregår på egetræsfade i 12 måneder og derefter i 6 måneder i flasker

Produktion

7000 flasker

Farve

Dyb rød

Duft

bær frugt og rosiner

Smag

Frisk, frugtig, med en svag krydret tone

Temperatur

Serveres ved 18 ° C