Colli_Euganei_Gemola_Rosso2011-600x600

COLLI EUGANEI, GEMOLA ROSSO RISERVA COLLI EUGANEI DOC 2010

Beskrivelse

GEMOLA Colli Euganei Rosso DOC er den vin fra Colli Euganei med flest vunden udmærkelser, the Decanter World Wine gav årgang 2009 Bronze og Los Angeles International Wine Competition awarded gav årgang 2007 Bronze Medal.

Produceres kun i de bedste årgange fra druer dyrket på marken Mount Gemola der er en blanding vulkanske jord, der giver vinen magt, struktur, men samtidig elegance der hovedsageligt mærkes i munden. Næsen er frugtagtig og en krydret koncentration af druesorter.

Gemola er lavet på druerne Merlot 70%, Cabernet Franc 30% høstudbytte er 60 hl/Ha. Vinmarken er enkelt mark og opbindeing af planter er fransk cordon. jordbunden er vulkansk og netop opbinding, jordbund, højde på denne mark og varmen giver et formidabelt terroir der frembringer vine af høj kvalietet og fantatisk kompleksistet.

cordon med 5.000 planter per hektar
Hektarudbyttet: 60 Q.li/Ha
Sorter: Merlot 70%, Cabernet Franc 30%
Vintype og iblødsætning tid: traditionel gæring, med 4 daglige pumpning i 20 dage i rustfrit stål med temperaturen thermo elektronisk styret til 27-28 ° C
Aldring: i nye franske egetræsfade 500 liter Torno, i 24 måneder i flasken i mindst 12 måneder.
Der er bestemt til stabilisering af produktet: filtrering til 3 mikron
Service: bør drikkes ved 19 °
Serveringsforslag: rødt kød med simrer madlavning ligesom gryderetter braiseret og and med orange.
Størrelse Flasker: 38.000 fra 750 ml – foruden 1500 ml og 3000 ml.
Alkohol: 14,5 °

Yderligere information

Druer

Merlot 70%, Cabernet Franc 30%

Alkohol

14,5°

Område

Colli Euganei – Baone (PD

God til

Rødt kød med simremadlavning såsom gryderetter

Kultivering

Cordon med 5.000 planter per hektar

Jordbund

Sand fra brudte vulkanske klipper

Udbytte

Disse marker har et hektarudbytte på 60 Q.li/Ha

Høstperiode

September

Vinifikation

traditionel gæring, med 4 udskiftninger per dag i 20 dage i stål termo elektronisk styret temperatur på 27-28 ° C

Lagring

PÅ nye egetræsfade 500 liter 24 måneder derefter i flasker i mindst 12 måneder.

Produktion

38.000 0.75 l

Duft

Næsen er frugtagtig og en krydret koncentration af druesorter

Smag

I munden masser af struktur, men samtidig elegance, ganen rig på masser af ekstrakt og finesse.

Temperatur

Bør drikkes ved 19 °