Corvina

Corvina Veronese IGT

kr.101.00

Ikke på lager

Beskrivelse

Corvina Veronese IGT

Corvina Veronese IGT er fremstillet af Corvina og Corvinone druer, den mest elskede af Pier Paolo, høstet mellem slutningen af september og begyndelsen af oktober, med udelukkende manuel høst og udvælgelse af bundterne, i vinmarkerne beliggende i Valpolicella Classica, i kommunerne Marano di Valpolicella, San Pietro i Cariano og Negrar.

Til denne vin knuses de friske druer, der høstes i oktober, med en del, ca. 20%, tørret i ca. 2 uger i tørrerummet for at give den fremtidige vin større kompleksitet og en behagelig rundhed.

Vinen lagres derefter dels på egetræsfade og dels i stål i 12 måneder. Hvert år produceres 7000 flasker Corvina Veronese IGT, der sælges i 750 ml Bourgogne-flasken lukket med en naturlig kork.

Corvina Veronese IGT har en intens rubinrød farve, en duft af bærfrugt og sultanas og en frisk, salt smag med lette tanniner og let krydderi. Alkoholindhold 14% vol.

Det foreslås at servere det ved en temperatur på 18 ° C, at smage det med rødt kød og oste både frisk og krydret, men at prøve det også kombineret med tastasal risotto.