Emina rose Prestigio

EMINA ROSÉ PRESTIGE 2019

kr.97.00

Beskrivelse

Emina Rosé Prestigio er en avanceret, lys rosévin på linje med provencalske roséer, der skiller sig ud for sin attraktive og karakteristiske lys nuance, en god aromatisk intensitet, en meget kompleks uddybning og en omhyggelig og delikat æstetik. Dens præsentation er ikke tilfældig, vi har at gøre med en virkelig speciel vin. Flasken (bordeaux-type) er trykt på skærmen og har en glasstop. Selv den mindste detalje er taget hånd om på Emina Rosé Prestigio. Perfekt som gave, men også til at drikke dig selv.

Emina Rosé Prestigio (DO Cigales) er en high-end ” rosé ” på linje med provencalske roséer, der skiller sig ud for sin attraktive og karakteristiske lys tone, en god aromatisk intensitet, en meget kompleks uddybning og en omhyggelig og delikat æstetisk.

En vin med en elegant og markeret personlighed, kommer fra gamle vinmarker over 70 år gamle planter. Dens oprindelse er i forskellige druesorter, både hvide og røde, som giver deres egne toner og egenskaber. Macerationen finder sted kold for at udtrække lidt farve og opnå en unik lys-rosa.

 God til: Emina Rosé Prestigio er et perfekt akkompagnement til retter med en markant eksotisk karakter: Thai, japansk, kinesisk, kantonesisk … ged- og fårost og alle slags fisk Tasting

Emina Rosé Prestigio, præsenterer en smuk kirsebærfarve med lav intensitet med lilla kanter, meget ren, glycerisk og lys.

Vinen er fremstillet med druer fra gamle vinmarker og er meget kompleks og intens på grund af blandingen af ​​sorter af røde og hvide druer. En lang række aromaer af vilde bær, såsom solbær eller brombær, samt urteagtig og balsamisk nuancer af timian og blød lavendel med subtile mineraltoner.

En rosévin med stort volumen, resultatet af den lange kolde maceration af druerne. Den viser dog en stærk og livlig surhedsgrad, der sammen med de forskellige aromatiske nuancer, der vises igen i munden, udgør en meget sød og overraskende vin.

Vineyard Et udvalg af parceller af vinmarker, der tilhører Cigales, i områderne Cubillas og Valoria la Buena, er oprindelsen til denne elegante vin. En delikat kombination af røde sorter (Tempranillo, Garnacha Tintorera og Garnacha Gris) og hvid (Verdejo og Albillo) fra gamle vinmarker plantet i glas er oprindelsen til denne omhyggelig vin.