chateau-desmirail-margaux-3-cru-2005

MARGAUX CH. DESMIRAIL 2005

kr.350.00

Ikke på lager

Beskrivelse

“3. Cru slot i Margaux ejet af Lurton, der i de senere år har lavet virkelig store vine.”

Chateau Desmirails vinproduktion er moderne, men har stor respekt for traditionen. Denne fantastiske 3. Cru Classé rødvin fra Margaux er et imponerende bekendtskab. Vinen er lavet på ca. 60% Cabernet-Sauvignon og 40% Merlot som ligger 12-18 måneder på nye franske egetræsfade.
Den har en meget dyb, overdådig aroma, klassiske Cabernet-noter af modne druer tilsat lidt ny eg; Smagen er kraftig til trods for den har nogle år på bagen.Der er noget ligefremt frugt i smagen og lidt cremethed – men den er stadig meget tør, elegant og kompleks.
Den er drikkeklar nu, men kan sagtens klare flere år på langs. Generelt siger man om de gode Medoc vine at de topper mellem 10-20 år efter høst.
Chateau Desmirail er kort sagt super value for money Margaux 3 Cru, der er til at betale.
Robert Parker giver årgang 2005 i Margaux hele 98 ud af 100 point: “Extraordinary.” Vi har altså at gøre med en ABSOLUT TOPÅRGANG.
Det anerkendte engelske vinmagasin Decanter anbefaler vinen og skriver om årgang 2005: “Fine, ripe, perfumed, alluring. Luscious, opulent, flourishing. This is hedonistic – and delicious!” 16.5/20 points.

Yderligere information

Druer

60% Cabernet-Sauvignon og 40% Merlot

Alkohol

14,5°

God til

Rødt kød med simremadlavning såsom gryderetter

Udbytte

Disse marker har et hektarudbytte på 60 Q.li/Ha

Lagring

Traditionel gæring, med 4 daglige pumpning i 20 dage i rustfrit stål med thermoelektronisk styring mellem 27-28° C. Herefter i nye franske egetræsfade samt 24 måneder i flasken

Temperatur

Bør drikkes ved 19 °