PAUL BUECHER, PERSONEL RESERVE, MUSCAT

kr.104.00

Beskrivelse

Eksponering: Øst, Syd Øst

Alder på stokke: 35-50 år og 5-10 år A.O.C .: Alsace

Muscat er meget berømt i Frankrig … I Alsace, meget aromatisk drue – en outsider, og udgør kun 2-3% af den samlede produktion! Ikke desto mindre er vinen bemærkelsesværdigt for dens tørre karakter og uforlignelige frugtagtige aroma.

Paul Buecher,s Muscat laves på to druesorter: Muscat d’Alsace (kaldet udløbet Muscat à petits kerner i Sydfrankrig) og Muskat Ottonel. Den første giver aromatiske intensitet og surhed, den anden rigdom og finesse.

Lidt farvet, Muscat imponerer med intensiteten af duft: frisk drue aroma, blomster (akacie, ældre, steg), citrus og sommetider krydret noter. I munden opleves den sprøde druekarakter på ganen og er struktureret med en fin syrlighed, der fremhæver den friske frugt aroma. Den personlige Reserve er en tør, frugtagtig og typisk Muscat.

Yderligere information

Alkohol

12,1%

God til

I betragtning af sprød og forfriskende karakter, er den personlige Reserve Muscat primært beregnet til aperitiffer og receptioner. Men går også fint til vegetabilske startere (rå eller kogte). I Alsace er Muscat altid serveret med asparges. Prøv også med ost og frisk frugt (jordbær).

Jordbund

Ler og kalk

Høstperiode

27. september til 27. oktober

Produktion

900 kasser