PB_Sylvaner-600x600

PAUL BUECHER, TRADITIONAL CUVEE, SYLVANER

kr.91.00

Beskrivelse

Eksponering: Nord-øst, lav hældning,

Alder på vinstokke: 45 år AOC: AOC Alsace

Frankrig Alsace:PAUL BUECHER,

Sylvaner symboliserer rødderne af Alsace vinavl. Denne energisk og produktiv druesort gav i begyndelsen af sidste århundrede en tørst efter vin, der var en af de fundamentale grundlag for magt, det samme som brød eller vand. Frugtagtig let og nem at drikke.

Denne Sylvaner kommer fra Paul Buechers gamle vinmarker, som ligger i Wintzenheim i en lille dal omkranset af et granit-massiv og en kalksten-sandsten bakke. Underlaget består af sandet ler og lerjord.

Paul Buecher,s Sylvaner høstes sent: druerne er modne, men ikke alt for rig på sukker og derfor en dejlig tør vin. 2013 Sylvaner har en krystal glans, lys gul med nogle grønne toner. Duften afslører en palet af delikat aromaer af hvide blomster, frisk frugt, citrus og en anelse røg.

Smag er tør og ganske livlig, men afbalanceret med den rigtige mængde af syre og fedme. Eftersmagen er lang, frisk og fornøjelig. En vin med karakter!

Tør og sprød.

Yderligere information

Alkohol

12,3%

God til

Sylvaner er den perfekte vin til skaldyr – østers og muslinger. Kan også ledsage kød – quiche, patéer, snegle og flambérede tærter

Jordbund

Sandet lerjord

Høstperiode

Oktober

Produktion

200 kasser

Temperatur

Endelig serveret afkølet. Vil være en lækker aperitif, specielt om sommeren.