PIOMONTE, RIVETTO, BABARESCO, CÉ VANIN,
kr.170.00
Beskrivelse
Barbaresco demonstrerer hvordan en enkelt druesort udtrykker sine forskelligartede personligheder selon terrænet og mikroklimaet hvor den vokser på bakkerne i Barbaresco. Nebbiolodruen viser sin delikate side i denne vin
Druesorter, Nebbiolo 100%
PRÆCISERING, Æggehvide, bentonit gel
vinfremstilling, Efter stilken fjernelse og trykke på fermenteringen tager op på kontrolleret temperatur (28-30 ° C) i ståltanke. Varigheden af maceration er 7-8 dage og malolactiske er afsluttet i træ i december.
Forfining følges i BOTTLE Egetræsfade fra Slavonien og små franske egetræsfade
Yderligere information
Druer | 60% Cabernet Sauvignon og 40% Merlot |
---|---|
Alkohol | 14,5° |
God til | Rødt kød med simremadlavning såsom gryderetter |
Udbytte | Disse marker har et hektarudbytte på 60 Q.li/Ha |
Lagring | Traditionel gæring, med 4 daglige pumpning i 20 dage i rustfrit stål med thermoelektronisk styring mellem 27-28° C. Herefter i nye franske egetræsfade samt 24 måneder i flasken |