Valduero Riserva

Valduero Reserva 2012

kr.299.00

Ikke på lager

Beskrivelse

wow…..sådan skal Ribera del Duero smage. Dyb mørk farve som følges op af kraftfuld næse af mørke kirsebær og brombær som viser både imødekommenhed og markant styrke. Her er også lidt cola, vanilie og mokka…..alt sammen med tiltagende kraft. Syren er silkeblød som i de fleste 2012-ere men denne har også dybden til at lagre. Vinen får 30 mdr på en blanding af fransk og amerikansk eg og flaskelagres yderligere 18 måneder før frigivelse.

Reserva fra Bodegas Valduero er en af de højest ratede vine i Spanien. Mørk, intens, saftig og med en utrolig lang eftersmag.

Diskrete aromaer med brombær, skiftevis, men også blomster- og urteagtige aromaer som mynte, anis og fennikel. Ekstremt elegant og godt struktureret på ganen med tilpassede, kornede tanniner og en vidunderlig saftig syre. Fantastisk vin! ”
Information

Valduero er ejet af familien Viadero. De startede deres vingård i 1984 og var dermed et af de første vinhuse i Ribera del Duero. Området blev først anerkendt som D.O. i 1982. I dag arbejder Valduero med 200 hektar tilplantet med Tinto Finodruen. I 2000 skulle der investeres. Man byggede nyt vinhus med tre underjordiske tunneler, hvor der er plads til 3500 egetræsfade. Valduero kan dermed garantere kontinuitet og vinenes kvalitet. …