Colli_Euganei_Arqua_Rosso_2010

VENETO, VIGNALTA, ROSSO ARQUÀ DOC 2010

kr.236.00

Beskrivelse

Høsten 2010. I glasset har den en dyb rød med granat. God konsistens og intensitet. Næsen af denne røde Veneto viser meget intens vin. Trods to år i fad, det bevarer en vis friskhed og frugtighed. Men det formår at være meget harmonisk og elegant, med markante noter af underskoven og modne bær. Merlot fremherskende druesort anvendes i blandingen med Cabernet Sauvignon, giver ret på næsen, krydret vegetabilsk inspiration.

Stor vin, især i værdi, Røde Colli Euganei Doc forbeholder Agricultural Society Vignalta af Arquà Petrarca. Padua Under forstørrelsesglas af vinialsupermercato.it, høsten 2010. I glasset har den en dyb rød granatfarve. God konsistens og intensitet. Næsen af denne røde Veneto er meget intens. Trods to år på fad, den bevarer en vis friskhed og frugtighed. En meget harmonisk og elegant vin, med markante noter af underskov og modne bær. Den megen Merlot i blandingen med Cabernet Sauvignon, giver ret meget krydret vegetabilsk inspiration på duften. I munden bekræfter vine forventningerne til god struktur og en varm omsluttende vin. Jordbunden mærkes stærkt, den vulkanske jord giver en høj mineralitet og den lange lagring på træ gør den rund, mens den stadig bevarer en vis gentagelsesnøjagtighed.

Yderligere information

Druer

80% Merlot 20% Cabernet Sauvignon

Alkohol

16°

Område

Colli Euganei – Arquà Petrarca (PD)

God til

røde kødretter, stege.

Kultivering

Cordon 5.000 vinstokke / ha hektarudbytte: 35-40 Q.li / Ha

Jordbund

kalksten, hvid og rød sten.

Udbytte

hektarudbytte på 35-40 Q.li/Ha

Høstperiode

September

Vinifikation

Automatiske fermentorer med fire daglige pumpning og med udvalgt gær. Fermantering ca. 20 dage temperaturkontrolleret

Lagring

Anden gangs egetræsfade fra Allier og nerver af 500 liter i 24 måneder, derefter på flaske i mindst seks måneder

Produktion

10.000 0.75 l

Farve

dyb rød granatfarve

Duft

Duften af denne røde Veneto er meget intens. Trods to år på fad bevarer den en vis frisk og frugtigrig næse. En meget harmonisk og elegant vin, med markante noter af underskov og modne bær.Den megen Merlot i blandingen med Cabernet Sauvignon, giver ret meget krydret vegetabilsk inspiration på duften.

Smag

I munden bekræfter vinen forventningerne til god struktur og en opleves som en varm og omsluttende vin. Jordbunden formnemes stærkt, den vulkanske jord giver en høj mineralitet og den lange lagring på træ gør den rund, mens den stadig bevarer en vis gentagelsesnøjagtighed i smagen.

Temperatur

Bør drikkes ved 19 °