Chateau_Trocard_2011-600x600

BORDEAUX SUPÉRIEUR CHÂTEAU TROCARD 2011

kr.78.00

Ikke på lager

Beskrivelse

“Bordeaux Superieur fra slot placeret mellem St. Emilion og Pomerol. Mørk og kraftig med jordet duft og smag.”

Bordeaux Superieur vin fra Jean-Louis Trocard, hvilket vil sige en højere alkoholprocent og kvalitet end ‘almindelige’ Bordeaux-vine. Bordeaux Superieur betegnelsen bruges typisk til vin fra bedre og ældre vinmarker – og så skal de lagre minimum 12 måneder på træfade. Ligeledes er markerne tættere beplantet en almindelige vinmarker, hvilket tvinger vinstokkende til at kæmpe hårdere. Resultatet er et lavere udbytte og en større koncentration i druerne.

Denne Bordeaux Superieur er lavet på en klassisk Bordeaux blend med 70% Merlot, 15% Cabernet Sauvignon og 15% Cabernet Franc. Resultatet er en mørk og robust vin med god fylde. Den er super til mad, så prøv den med en god bøf, gryderet eller lam.

Jean-Louis Trocard er en af vores allerbedste producenter og vi har importeret vin fra hans vingård mellem St. Emilion og Pomerol gennem mere end 30 år. Denne vin er en all-time-favourite, som vores kunder elsker. Hvis du leder efter ægte Bordeaux, til en favorabel pris er denne vin et virkelig stærkt bud.

Yderligere information

Druer

70% Merlot og 15% Cabernet Franc, 15bernet Sauvignon

Alkohol

14,5°

God til

Rødt kød med simremadlavning såsom gryderetter

Udbytte

Disse marker har et hektarudbytte på 60 Q.li/Ha

Lagring

Traditionel gæring, med 4 daglige pumpning i 20 dage i rustfrit stål med thermoelektronisk styring mellem 27-28° C. Herefter i nye franske egetræsfade samt 24 måneder i flasken

Temperatur

Bør drikkes ved 19 °